اتری گوشی
عمر باتری گوشی به تعداد دفعات شارژ، میزان و مدل استفاده از آن و همچنین طرز استفاده از گوشی بستگی دارد. نمی توان برای عمر باتری عدد ثابتی را تعیین کرد و این امر بسیار زیاد به مدل مصرف کاربر بستگی دارد. هرچقدر استفاده از گوشی و باتری آن مناسب باشد، به هر حال باتری گوشی بخشی است که خراب شدنی است و بلاخره نیاز به تعویض خواهد داشت. تعویض باتری باید به گونه ای باشد که وضع بهتر شود وگرنه همان باتری قبلی بهتر خواهد بود. موضوع مهم دیگر این است که خراب شدن باتری می تواند خطرناک هم باشد، داغ شدن زیاد باتری به دلیل شارژهای پی در پی و یا باد کردن باتری می تواند سبب آتش گرفتن و انفجار گوشی شود که این موضوع را باید بسیار مورد توجه داشت. البان باتری انواع گوشی ها را به سرعت و با کیفیت بالا تعویض می کند تا کاربران از این بابت خیالشان راحت باشد.
ال سی دی یا صفحه نمایش گوشی از چند بخش تشکیل شده است. گاهی می توان در یک ال سی دی فقط یک بخش را تعویض کرد و هزینه تعویض را کاهش داد.
دوربین موبایل
دوربین موبایل یکی از پرکاربردترین امکانات موبایل است که کاربران از آن استفاده می کنند. خراب شدن دوربین موبایل خیلی آزاردهنده می شود. اگر دوربین درست عمل نکند، عملا گوشی برای کاربر کارآیی خاصی نخواهد داشت.
اینترنت موبایل
با الکترونیکی شدن اکثر خدمات عمومی و شخصی، اینترنت موبایل بسیار با اهمیت می شود. عدم اتصال به اینترنت و مشکلات پیرامون آن بعضا می تواند باعث دردسرهای زیادی برای کاربران شود. تعمیر مشکلات گوشی پیرامون اینترنت آن نیز از خدماتی است که البان به کاربران ارائه می دهد.
سنسور موبایل
در موبایل انواع سنسورها و حسگرها تعبیه شده اند تا کاربر بتواند با استفاده از هر کدام از آنها امکانات خاصی داشته باشد. همانطور که بودن این سنسورها می تواند کمک کننده باشند، خراب شدنشان هم می تواند بسیار آزاردهنده باشد. تعمیرات سنسور گوشی موبایل بسیار مورد نیاز است که در البان این کار انجام می گیرد.
آب خوردگی گوشی
افتادن گوشی در آب و خیس شدن آن می تواند باعث آسیب های جدی در گوشی شود. هرگاه گوشیتون در آب افتاد بلافاصله اقدامات زیر را انجام دهید: (1) گوشی را خاموش کنید و اگر امکانش هست باتری را از آن خارج نمایید (2) هرگز به گوشی سشوار نگیرید یا آن را روی بخاری نگذارید. (3) سعی کنید تا جای ممکن با استفاده از دستمال و فوت کردن آب روی دستگاه را پاک کنید. (4) گوشی را در مقداری برنج خشک قرار دهید. (5) حتما حتما بعد از تمام این اقدامات گوشی را به یک تعمیرکار نشان دهید. ممکن است گوشی شما بعد از این اقدامات به کار بیفتد و کار کند، اما این موضوع ممکن است دائمی نباشد. آبخوردگی باعث سولفاته شدن بورد می شود و این موضوع می تواند به مرور باعث خرابی برگشت ناپذیر گوشی شود. بنابراین حتما بعد از انجام اقدامات مربوط به گوشی خیس شده، آن را در سامانه تعمیرات موبایل البان به منظور سرویس و تعمیرات احتمالی ثبت درخواست کنید تا با خیال راحت از آن استفاده کنید.
آنتن دهی گوشی
ضعیف شدن آنتن دهی گوشی می تواند دلایل متعددی داشته باشد. از مشکلات نرم افزاری گرفته تا مشکلات سخت افزاری. این گونه مشکلات را البان برایتان پیدا کرده و رفع می کند تا بتوانید از تمام امکانات گوشی خود استفاده کنید.
سیم کارت گوشی
راه ارتباطی گوشی و اتصال آن سیم کارت است. سیم کارت در گوشی به شما امکاناتی می دهد که می توانید از آن برای ارتباطات و امکانات زیادی استفاده کنید. خراب شدن جایگاه سیم کارت و عدم توانایی گوشی برای تشخیص سیم کارت از جمله مواردی است که می تواند ناشی از خرابی گوشی باشد. در این موارد حتما با البان مشکل خود را درمیان بگذارید تا برای تعمیر و رفع خرابی گوشی شما اقدام شود.
میکروفن گوشی
اگر صدای شما توسط گوشی دریافت نشود، عملا نمی توانید با استفاده از گوشی با کسی ارتباط بگیرید و صحبت کنید. ساختمان میکروفن به گونه ای است که در صورت آسیب دیدن باید نسبت به تعویض میکروفن اقدام شود. ضربه و مخصوصا الکل دو دشمن اصلی میکرفون گوشی هستند که در هر دو حالت با تعویض به موقع میکروفن می توان مشکل را برطرف کرد. البان در رابطه با تعویض میکرفون گوشی شما خدمات ویژه ای ارائه می دهد.
سوکت هایی روی گوشی موبایل تعبیه شده اند. سوکت شارژ و سوکت هدفون دو سوکت اصلی گوشی هستند. آسیب دیدن هر کدام باعث مختل شدن عملکردی از گوشی می شود. خراب شدن سوکت شارژ در واقع امکان شارژ شدن گوشی را از شما می گیرد و عملا نمی توانید از گوشی استفاده خاصی کنید. به علاوه خراب بودن سوکت شارژ به باتری گوشی نیز آسیب جدی می رساند. سوکت هدفون نیز برای برخی از کاربران بسیار حائز اهمیت است و خرابی آن می تواند برای صاحب گوشی دردسر ساز باشد، هرچند می توان با استفاده از هندزفری های بلوتوثی این مشکل را حل کرد، اما بلوتوث نیز مشکلات خود را دارد که برخی را دچار سردرد می کند. گاهی خود کاربران می توانند با احتیاط و دقت زیاد سوکت ها را تمیز کنند و مشکل را برطرف سازند و گاهی هم مشکل جدی تر از این حرفهاست و البان به شما کمک خواهد کرد.
دکمه های کناری گوشی
کار نکردن دکمه های کناری گوشی، یعنی دکمه هایی نظیر دکمه پاور و ولوم نیاز به رسیدگی و تعمیرات دارند. گاهی خراب شدن این دکمه ها سبب می شود تا خودشان به صورت غیرارادی عمل کنند و کاربر را به دردسر بیندازند. البان تمام این موارد را برطرف کرده و با ثبت درخواست شما دکمه را تعویض یا تعمیر می کند و گوشی به حالت اولیه برخواهد گشت.
درباره این سایت